13 september 2007

Spara pengar med rätt kontantkort

Aftonbladet rapporterade hösten 2004 att priset för att ringa med kontantkort gått under 1 krona i minuten. Det var alltså tre år sedan och redan då pratade man om hur minuttaxan för att ringa med kontantkort föll. Ännu tidigare kunde det kosta både två och tre kronor och ibland ännu mer att ringa med ett kontantkort. Men det var då det.

Idag går det att ringa för under 50 öre minuten med kontantkort. Det är Glocalnet som sedan i somras kör med priset 49 öre i minuten till alla nät.

Med Glocalnets 49 öre i minuten till alla nät är det riktigt billigt att ringa med kontantkort. Lägg därtill att du ofta får startpaketet utan extra kostnad så har du gjort en riktigt bra långsiktigt affär.

För samma minutpris, 49 öre i minuten ringer du för hos
Comviq Knock-out. Precis som hos Glocalnet gäller det priset till alla nät. Comviq har för övrigt flera andra kontantkort för dig som ringer mycket till utlander eller för dig som ringer mycket inom Comviqs egna nät.

Med Halebop kontantkort ringer du för 69 öre minuten till alla nät. Det är 20 öre dyrare med Halebop men då är det å andra sidan gratis att ringa till alla andra som har Halebop kontantkort.

Hur som helst så är konsumenten vinnare på det här priskriget och har du inte redan gjort så kan du ansöka om ett
gratis kontantkort redan idag.

Artikel är publicerad och aktuell den 12 september 2007.

Inga kommentarer: